Aktualności

Restauracja American House to wyjątkowe miejsce na warszawskim Ursynowie, gdzie pęd i presja czasu przestają mieć znaczenie. Łączymy tradycyjne smaki kuchni polskiej z amerykańską nowoczesnością, tworząc miejsce przystępne dla każdego. Jesteśmy rodzinną restauracją przekazywaną z pokolenia na pokolenie. Gotujemy dla lokalnej społeczności Ursynowa – dla sąsiadów.

Nad całą maszyną nazywaną Restauracja American House piecze pełni jej twórczyni – Agnieszka Moroz. Jej kreatywność, dobry gust, dbałość o każdy szczegół, a przede wszystkim uśmiech, tworzą to miejsce jedynym w swoim rodzaju. Dzięki jej pasji i profesjonalizmowi, wyprawiane u nas przyjęcia rodzinne lub firmowe od lat cieszą się uznaniem Gości.

Kierownik recepcji

Nasz dobry duch! Osoba, która dba o miłą atmosferę i samopoczucie Gości. Zawsze uśmiechnięta. Słynie z licznych pomysłów, uwielbia nowości. Na co dzień – kierownik recepcji i marketingu. Jak sama mówi: Uwielbia swoją pracę, która dodaje jej energii i napędza do działania. Poznajcie – Olę.

Manager

Jest wyśmienitym logistykiem, liderem, mediatorem. Dzięki niej Restauracja American House działa jak szwajcarski zegarek. To do jej obowiązków należy kontrola i koordynacja działania kuchni i sali restauracyjnej. Nie lubi rutyny. Uważa, że praca z ludźmi jest jej powołaniem. Poznajcie – Anię.

Obsługa sali

Dobrą restaurację poznaje się nie tylko przez potrawy, lecz również poprzez obsługę i serwis. Sala restauracyjna jest miejscem pełnym relaksu, ciszy i spokoju. Dzięki połączeniu charyzmy i doświadczenia naszej obsługi, zyskuje prawdziwie unikatową atmosferę. Gościnność to szacunek, serdeczność i troskliwość okazywana Gościom. Dla prawdziwego kelnera zaspokajanie ich potrzeb to nie tylko praca, ale przede szystkim powołanie. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu naszej obsługi wszystkie przyjęcia są zawsze dopracowane z największa starannością. Poznajcie – Iwonę i Oksanę.